Energia z uśmiechu dziecka

Weź udział w konkursie!

Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
(Janusz Korczak)

Jak sprawić, by na buzi dziecka pojawił się uśmiech
- takie pytanie zadała sobie Fundacja TAURON, stąd pomysł na zorganizowanie konkursu. Zachęcamy placówki opiekuńczo-wychowawcze do przygotowania projektów, które będą odpowiedzią na postawione pytanie. Uśmiech dziecka jest ważny. Dodaje nam wszystkim energii i rozjaśnia nawet najbardziej pochmurny dzień. Ważne, byśmy pamiętali o tym na co dzień, szczególnie w sytuacji dzieci, które tak bardzo pragną miłości dorosłych.

Komisja konkursowa zapozna się ze wszystkimi pomysłami, a najciekawsze zostaną nagrodzone środkami pieniężnymi. Do wygrania nawet 30 000 zł. Nie mamy szczególnych wymagań co do projektów, istnieje zupełna dobrowolność. Prosimy jedynie o zaangażowanie dzieci w przygotowanie projektu (np. rysunki, wywiady, listy, itp.).

Szczegóły konkursu zawarte zostały w Regulaminie konkursowym. Do projektu prosimy dołączyć wypełniony Formularz zgłoszeniowy.
Projekt wraz z Formularzem należy przesłać na adres Fundacji TAURON (ul. ks. P. Ściegiennego 3, 40-114 Katowice), bądź mailem w terminie do 12 listopada br.
W przypadku listownego przesyłania decyduje data stempla pocztowego.

Kontakt

W razie dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do czwartku w godz. 9.00 – 13.00 pod nr telefonu 572 889 450.